De-a lungul timpului clienții care au schimbat mașina, au revenit la montaj folie auto deoarece au văzut necesitatea acesteia. Foliile auto Kito Window Film au numeroase avantaje:

Confortul termic: pe timp de vară prin aplicarea foliilor Kito Window Film se va reduce semnificativ căldură din habitaclu, ele reușind să respingă până la 82% căldura.
Foliile Kito Window Film vin ca un up-grade estetic adus mașinii dvs.

Vizibilitate:
foliile Kito Window Film sunt recunoscute pentru o transparență excelentă privind din interior afară pe timpul nopții sau timp ploios, chiar și în cazul foliilor mai închise.

Securitate: în cazul unui accident minor, în cazul spargerii geamului, foliile auto reușesc să păstreze cioburile pe adeziv fără a vă putea răni. În cazul foliilor dedicat antiefracție acestea vor mări rezistența geamului la efracție în cazul furtului din autoturism.

Ultravioletele: prin aplicarea unei folii auto solare, radiațiile nocive UV sunt respinse până la 99,9%, protejându-vă atât tapițeriile, bordul de decolorare și îmbătrânire prematură dar și persoanele, în special copii mai sensibili la radiațiile UV.
Intimitate: prin aplicarea foliilor auto Kito Window Film cu transparențe mai mici vă veți proteja bunurile aflate sau lăsate în mașină (navigație, acte, laptop, detectoare radar etc.) dar și persoanele de privirile indiscrete.

Strălucirea: folia auto Kito Window Film reduce strălucirea orbitoare a soarelui deranjantă în timpul condusului sau pentru ochii copiilor dar și lumina orbitoare a farurilor din spate pe timpul nopții.

Standard

HP PRO

1. Coupe
Geamuri spate si luneta 250 
2. Berlina
Geamuri spate si luneta 300
3. Breack/SUV
Geamuri spate si luneta 350
Geamuri fata 150

Premium

Ceramic

1. Coupe
Geamuri spate si luneta 600
2. Berlina
Geamuri spate si luneta 700
3. Breack/SUV
Geamuri spate si luneta 750 
Geamuri fata 350

Luxury

Nano Ceramic

1. Coupe
Geamuri spate si luneta 1000 2. Berlina
Geamuri spate si luneta 1100
3. Breack/SUV
Geamuri spate si luneta 1200
Geamuri fata 450
 
CERE OFERTĂ PERSONALIZATĂ ACUM!

Toate ptreturile de pe site sunt exprimate in RON